معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این طرح که با همکاری دستگاه های و قضایی و اجرایی درسطح شهر یاسوج انجام گرفته، که کلیه ادارات استانی و شهرستانی شرکت نموده اند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این طرح که با همکاری دستگاه های و قضایی و اجرایی درسطح شهر یاسوج انجام گرفته، که کلیه ادارات استانی و شهرستانی شرکت نموده اند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی، افزود،: در این طرح ماندگار دادستان مرکز استان، مدیران کل، اکیپ های صنعت معدن و تجارت، دامپزشکی تعزیرات و مرکز بهداشت در قالب ۳۴ اکیپ نظارت خواهند داشت.
وی تصریح کرد: از نیمه آخر اسفند تا پایان فروردین نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و گردشگردی با شدت در ایام تعطیل و غیر تعطیل بازرسی انجام می شود.
وی یادآور شد: در این طرح کارشناسان بهداشت محیط بصورت شبانه روزی وضعیت بهداشتی اصناف و مراکز حساس مواد غذایی را مورد رصد و سنجش قرار می دهند، که کلیه بازرسان مجهز به دستگاه های آلودگی سنجی بار میکروبی، روغن سنجی و ... می باشد.
دکتر بانشی با اشاره به اجرای این طرح، اضافه کرد: آنچه که برای ما مهم است، سلامت مسافران نوروزی و شهروندان می بایست تأمین و با متخلفان بهداشتی برخورد لازم صورت گیرد.
دکتر محمد مهدی بانشی، در پایان خاطرنشان کرد: صد و شصت کارشناس بهداشتی در این طرح تا پایان فروردین حضور دارند
مراجع قضایی، تعزیرات آماده رسیدگی به پرونده متخلفین در. کوتاه ترین زمان ممکن هستند.
مهندس حسین فروزان، مدیر سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان با اعلام اینکه مردم در صورت هرگونه تخلف بهداشتی به سامانه الکترونیکی ۱۹۰تماس بگیرند، این طرح به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد، کلیه دستگاههای اداری مرتبط از جمله دادگستری در راستای نظارت مطلوب تر به مردم حضور فعال دارند.